آموزشگاه زبان طلوع مهر به منظور رشد دانش آموزان مجموعه آموزشی مهر در زمینه فراگیری زبان انگلیسی شروع به کار کرده است. افتخار آموزشگاه زبان طلوع مهر بهره گیری اساتید برتر است که در طول مسیر یادگیری زبان انگیسی به خوبی در یاری رساندن به دانش آموزان تلاش میکنند. دوره های ویژه این موسسه برای آموزش زبان انگلیسی به طور دقیق برنامه ریزی شده و شما به راحتی می توانید از دوره های این موسسه برای رسیدن به اهداف خود بهره ببرید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با آموزشگاه تماس بگیرید تا از مشاوران زبان جهت راهنمایی کامل به صورت رایگان بهره ببرید.

آموزشگاه زبان طلوع مهر با ویژگی خاص برگزاری آزمونهای اصلی بین المللی دانشگاه کمبریج.

چرا آموزشگاه زبان مهر؟

نظارت دائم بر کلاسها توسط گروه آموزش

آزمون تعیین سطح به صورت رایگان، شفاهی و در لحظه.

برگزاری آزمون سنجش مکالمه در هر ترم و در حضور والدین

ارتباط مستمر با اولیا و رفع نقاط ضعف زبان آموزان.

مجموعه کتاب های Phonic For Kides

آموزش زبان انگليسي براي کودکان از راهي منظم و لذت بخش و معرفي دانش صدا و پژواک، از هدف هاي اين کتاب مي باشد. از جمله ويژگي هاي اين کتاب دارا بودن داستان هايي زيبا و سرگرم کننده، آهنگ هاي زيبا، فعاليت هاي شاد، فرهنگ لغت شامل تصوير براي کمک به کودکان، و تمرينهاي مخصوص صدا مي توان نام برد. اين مجموعه در شش سطح براي کودکان زير هفت سال مي باشد.

مجموعه کتاب های Top Notch

یکی از کامل ترین دوره های آموزش زبان انگلیسی می باشد که در عین حال یکی از بهترین روش های آموزش زبان انگلیسی را به کار برده است. همانطور که قبلا گفته شد، برای یادگیری سریع و کاربردی زبان انگلیسی باید همانند یک شهروند انگلیسی زبان از مطالب متنوع شما در این مجموعه، تمامی مولفه های لازم برای یادگیری زبان را خواهید دید.

• Top Notch Fundamentals
  • Top Notch 1
  • Top Notch 2
  • Top Notch 3
  • Summit 1
  • Summit 2

کتاب های American English File second Edition

ک دوره شش سطحی آموزش زبان انگلیسی برای بزرگسالان است. این مجموعه از انتشارات آکسفورد منتشر گردیده که شامل یک سطح Starter و 5 سطح اصلی است و در بسیاری از آموزشگاههای زبان داخل کشور تدریس می گردد.

در حال حاضر اين مجموعه به روزترين و جديدترين دوره آموزشي در زمينه تقويت مهارت گفتاري و مکالمه مي باشد. هر کتاب از مجموعه American English File شامل 12 درس می باشد که در پایان یک مرور کلی بر مطالب کتاب به صورت کلی و کاربردی انجام می گیرد. در پایان کتاب در صفحاتی جداگانه نکات گرامری لغوی و تلفظی موجود در به اختصار توضیح داده شده است و متن بخش های شنیداری کتاب نیز قرار داده شده است.

مجموعه کتاب های BACK PACK

در 7 سطح (Backpack starter, Backpack 1, 2, 3, 4, 5, 6) با مطالب مرتبط با ايجاد ارتباط و مکالمه بهتر (communicative program) براي زبان-آموزان دوره مقدماتي مطابق با سيستم آمريکايي (American Accent) طراحي شده است.

معرفي و آموزش واژگان جديد با تصاويري زيبا و دلپذير براي کودکان و نوجوانان از امتيازات اين مجموعه مي باشد.